#1 în România

Îmi doresc ca tot mai mulți oameni să fie din ce în ce mai sănătoși și astfel toată Planeta Pământ să fie mult mai sănătoasă.

bogdan prosperio reiki master

cine este Bogdan Prosperio?

Maestru Reiki cu o experiență de peste 28 de ani în domeniul Medicinei Integrative

Bogdan Prosperio susține Cursuri Reiki în București și în România, sau online pentru românii aflați la mare distanță. Telefon: 0744991848

Pentru că îi pasă cu adevărat de viața celorlalți, pentru că iși dorește ca oamenii să fie cât mai sănătoși și fericiți, Bogdan Prosperio are confirmări de calitate de la foarte mulți cursanți.
Bogdan Prosperio își dorește ca tot mai mulți oameni să fie din ce în ce mai sănătoși si astfel toată Planeta Pământ să fie mult mai sănătoasă.

Având o experiență de peste 28 de ani în domeniul Medicinei Integrative Bogdan Prosperio vă poate oferi metode autentice și unice pentru a beneficia de o reală ascensiune spirituală. În acest proces extraordinar de plăcut veți obține și succes în vindecare și prevenție a diferitelor provocări legate de sănătate. Aplicând aceste metode veți câștiga mai mult optimism, sănătate, prosperitate și succes.

Image Icon

1200

Sesiuni pe an

Image Icon

28

ANI EXPERIENȚĂ

Certificat

The international center of reiki

Despre Bogdan Prosperio

Pregătește-te să crezi în acest sistem și vei experimenta lucruri, chiar miracole ce iți vor schimba în bine viața. Vei recepționa Adevăr, Lumina și Iubire de la Divinitate în corpul sau mai exact în corpurile tale. Noi toți suntem formați din trei corpuri, Suflet, Corp Energetic și Corpul fizic.

La fiecare curs veți primi o inițiere Unică de Vibrație înaltă foarte Pozitivă.

Acest fel de inițiere este un Dar pe care l-am primit de la Tatăl Ceresc, Dumnezeul Atotputernic.

Veți experimenta momente excelente, foarte plăcute, Armonie, Serenitate, Pace a Sufletului. Este posibil să percepeți Energie Divina, culori foarte frumoase, sau imagini unice foarte frumoase inspirate de către Divinitate. Distanța nu contează, indiferent unde te afli, vei percepe ceva foarte special, ceva Divin. (disclaimer- aceste rezultate nu pot fi garantate și diferă de  la persoană la persoană.) – Website-ul nostru garantează confidențialitatea datelor. Completând formularul aveți certituninea garanției noastre și va exprimați acordul.

ÎNSCRIE-TE LA CURSURI SPIRITUALE SUSȚINUTE DE BOGDAN PROSPERIO

Înscrie-te la curs