Shamballa Reiki (MDH)

Shamballa Reiki Multidimensional Healing Energy – MDH,( Vindecare Multidimensională Shamballa) îți va dărui o vindecare pe capitolul sănătate și vei primi o Energie de Vibrație Înaltă care va motiva cele mai înalte așteptări. Vă invit să ajungeți să vă înscrieți la acest curs pentru a învăța tehnici avansate de lucru cu Lumină Divină. Aceste tehhnici benefice vă vor schimba viața astfel încât să devină mult mai frumoasă, mai plină de Iubire și Compasiune și să simțiți prezența vindecării la un nivel superior.

Shamballa Multidimensional Healing MDH, este și a fost cunoscută ca un tărâm Luminat în tradiția ezoterică din Nordul Indiei și din Tibet. În acesta trăiesc mai mulți Maeștri Spirituali care ajută umanitatea în dezvoltarea ei, cât și în Evoluția Spirituală, iar aceștia sunt de obicei cunoscuți a fi Maeștri Ascendenți.

 

Istoria Shamballa Reiki 
Maestrul Ascendent Saint Germaine a adus din Atlantida, un sistem de vindecare ce include 22 de simboluri menite să ridice vibrațiile. Saint Germaine a adunat un grup de oameni numit “The Disciples” – Discipolii care au plecat de pe continent chiar inainte ca Atlantida să se scufunde, aceștia urmând să se stabileasca în Tibet.

Curs Shamballa Reiki

Maestrul Saint Germaine s-a hotărât de curând să împartă, să facă publice aceste cunoștințe către înreaga lume, iar acest sistem de vindecare, care a fost ținut secret de foarte mult timp, ce conține 22 de simboluri a fost descifrat.

Saint Germaine a dorit ca acest sistem de vindecare să se numească Shamballa Multidimensional Healing – adică – Vindecare Multidimensională Shamballa.

Shamballa Reiki

Printre multe alte tipuri de energii, Shamballa Reiki Multidimensional Healing face apel la Energia Conștiinței Cristice. Acest sistem de Vibrație Înaltă numit Shamballa are o Energie unică și foarte delicată ( gentilă ) care ajută foarte bine atât la creșterea Spirituală, cât și să îți îmbunătățești sănătatea. * aceste rezultate nu pot fi garantate și diferă de la persoană la persoană.