Info Reiki

Info Reiki - Tot Universul este format din Energie și Informație.

Radiestezie – Info Reiki utilizează tehnici de Lumină care ne ajută să obținem rezultate precise și spectaculoase în diverse situații din viața noastră.

Dacă ești interesat să găsești soluții prin măsurători la eventualele provocări pe care le ai când vine vorba de sănătate și, în acelasi timp, să îți îmbunătățești starea de sănătate, ar fi bine să iei în considerare acest excelent sistem numit Info Reiki.

Tehnicile Info Reiki se aplică atât pentru sănatate, cât și în afaceri, sau în orice alt domeniu ori situație pe care dorim să o rezolvăm.

De exemplu în afaceri se poate măsura fidelitatea unui partener de afaceri. Se poate măsura care este cea mai bună oferta din trei existente.

Puteți măsura fidelitatea și eficiența unui angajat din firma dumneavoastră.

Influențele Karmice și situații specifice din viața noastră pot fi măsurate cu ajutorul tehnicilor de Info Reiki. Se poate identifica starea de sănătate a organelor interne a unui pacient sau pentru propria persoană. Lista de exemple poate continua.

Info Reiki este un sistem care combină tehnicile Reiki cu anumite tehnici din Radiestezie.

În Info Reiki întâlnim simboluri speciale ce ne ajută în a obține rezultate precise pe măsurători infoenergetice, iar aceste rezultate sunt mult superioare celor întâlnite în simpla Radiestezie.

Descoperă cum să faci alegerile cele mai bune prin Info Reiki

Îmbunătățește-ți Viața, Sănătatea și Situația Finaciară

Știi cum să iei decizia cea mai buna pentru tine?
În viață poți alege să te împrietenești cu anumite persoane care în final îți fac mai mult rău.

În afaceri poate alegi să închei un parteneriat doar ca să descoperi apoi că a fost o decizie care te-a costat prea mult.
Toate aceste situații pot fi evitate prin Info Reiki.

Te afli aici datorită alegerilor pe care le-ai facut!

S-ar putea să te doara foarte mult, însă situația în care te afli acum se datoreaza NUMAI alegerilor pe care le-ai făcut până acum.

Iar dacă continui în acest fel, poți avea încă și mai mult de suferit.

Când ajungem la bătrânețe regretăm lucrurile pe care nu le-am făcut. Dar atunci este prea târziu, nu mai poți da timpul înapoi.

Nu ar fi minunat dacă ar exista o cale prin care poți face alegerile corecte și astfel să îți schimbi viața? Este POSIBIL cu Info Reiki!

Ce este InfoReiki? 

Info Reiki este un sistem energetic de vindecare pe care îl poți folosi pentru a lua deciziile bune în viață, afaceri și sănătate.

El conține foarte multe elemente din radiestezie, metoda care permite operatorului să găsească sursa de apă subterana, zăcăminte de metale, țiței, pietre prețioase și obiecte ascunse cu ajutorul unui instrument cu o formă specială.

În Info Reiki lucrăm cu energia (Reiki) și informațiile (Info). Astfel, printr-o metodă î  care te poate îndruma un maestru, vei reuși să afli care sunt alegerile bune pentru tine și pentru alte persoane, atât pentru sănătate, prosperitate cât și relații excelente.

Cum vei lucra cu Info Reiki?

De aici înainte vei folosi doar 2 obiecte pentru a afla ce decizie este bună pentru tine: Ansa și Raportorul.

Printr-o inițiere făcuta cu maestrul Bogdan Prosperio vei reusi să te conectezi la energia divină care va ghida Ansa pe Raportor pentru a afla dacă decizia pe care urmează să o iei este una bună pentru tine.
În privința sănătății, de obicei lăsăm totul la voia întâmplării până când este prea târziu și nu se mai poate face nimic.

Info Reiki, Maestrul Info Reiki folosește tehnici de Lumină Foarte eficiente de valoare unică și foarte benefice, pentru a ajuta oamenii aflați în situații dificile cât și pentru a măsura situațiile Karmice. Maestrul Bogdan Prosperio găsește o rezolvare, găsește soluții eficiente pentru acele provocări din viața oamenilor. Toți cei care rezonează cu această tehnica de Info Reiki și cer ajutorul pot obține rezultate foarte bune. Disclaimer * aceste rezultate nu pot fi garantate și diferă de la persoană la persoană.

Inscrie-te acum la Cursul de Info Reiki si vei cistiga o consultatie gratuita din partea Maestrului Bogdan Prosperio