Holy Fire® Reiki

Sistemul de inițiere Holy Fire® Reiki i-a fost revelat Maestrului William Lee Rand.

Holy Fire® a intrat rapid și neașteptat în viața Maestrului William Lee Rand, care căuta ceva puternic și transformator. A devenit pentru prima dată conștient de energia Holy Fire® Reiki și că o va putea transmite pe data de 23 ianuarie 2014, cu doar o zi înainte de a preda o clasă de ART / Master Reiki.

I-a fost arătat simbolul Holy Fire®, a primit acordajul pentru acesta și felul în care se oferă acordajele.

De la primele experiențe cu Holy Fire®, William Lee Rand a observat că acordajele pentru nivelurile de Maestru Usui și Karuna Reiki sunt considerabil diferite de ceea ce a experimentat anterior.

William Lee Rand a înțeles totodată că aceste inițieri – acordaje au nevoie de un nume nou. I s-a revelat denumirea de ”Ignitions” (aprinderi).

 

Definiția Holy Fire®
Utilizarea cuvântului ”sfânt” în denumirea sistemului Holy Fire® nu este menită să aibă un sens religios. Holy Fire® este o energie spirituală care creează integralitatea prin purificare, vindecare, împuternicire și îndrumare.

Iisus Hristos a adus energia vindecătoare Holy Fire® pe pământ, fiind coordonatorul unui grup numit Frații și Surorile Luminii. Acest grup este o forță combinată a tuturor ființelor iluminate și include acele ființe prin a căror activitate au fost create toate religiile și căile spirituale ale lumii.

Evident în acest sistem vom învăța simbolul Holy Fire® și veți primi inițiere – acordaj pentru Holy Fire® Reiki de la Maestrul Bogdan Prosperio prin această metodă excelentă numită ”Ignitions” (aprinderi).

Puteți completa formularul de înscriere la curs și aveți garanția unei inițieri autentice fără riscuri precum și un curs unic de calitate. www.bogdanprosperio.ro