Ce vei invata la acest curs?

Vei invata cum sa aplici palemele pe toate pozitiile de tratament, cate minute stai pe fiecare pozitie si cum actioneaza energia vindecatoare pe fiecare pozitie in parte. Vei invata de ce este bine sa faci acest lucru, ce organe poti vindeca si cum se realizeaza conexiunea.

Cerinte

Cursurile sunt destinate celor care cred in puterea de vindecare si capacitatile cu care am fost inzestrati de Dumnezeu. Un cursant trebuie sa fie smerit si deschis la lucruri noi. Pentru a intelege intr-adevar ceea ce ti se preda si cum sa le folosesti, este nevoie sa fii un bun ascultator. E bine sa fi deschis in partea energetica a corpului, sa intelegi faptul ca noi oamenii suntem formati din energie si ca avem un corp energetic. Deasemnea trebuie sa fi pregatit sa inveti lucruri noi despre tine si mediul inconjurator.

La ce trebuie sa te astepti de la acest curs?

 • La aceste cursuri vom avea o atmosfera relaxanta si pozitiva. 
 • Vei experimenta energia care curge.
 • Vei simti rezultate atat la cursuri cat si la terapii insa de retinut ca, Reiki Usui Tibetan nu este un panaceu universal.
 • Moralitate din partea Maestrului
 • Siguranta si o intiere de inalta calitate

Sunt persoane care gandesc ca aceste energii pot fi folosite in alte scopuri personale sau in alta forma, insa ofer o intiere autenitica curata + tehnici de lumina care vor fi folosite spre beneficiul oamenilor, plantelor si animalelor.

Curs Reiki Usui Tibetan – un curs Unic în România

Te invit sa participi la Cursul Reiki Usui Tibetan si vei obtine urmatoarele:

Cui se adreseaza acest curs?

 • Se adreseaza tuturor dar recomandam acest curs persoanelor intre 6 ani si 107 ani
 • Oamenilor care au nevoie de ghidaj sau de un “antrenor” spiritual
 • Se adreseaza celor care cauta o conexiune mai buna si mai puternica cu Divinitatea
 • Celor care sunt interesati sa cunoasca mai bine energiile
 • Celor care cauta sa practice tehnici de inaltare spirituala

Ce este inclus in acest curs?

 • Suport de curs consistent format din 37 de pagini doar la gradul I, 52 de pagini la gradul II, 52 de pagini pentru gradul II avansat, 73 de pagini pentru grad de maestru
 • Metode unice pentru micșorarea karmei
 • Metode unice pentru vindecarea arborelui genealogic
 • Metode de protecție energetică
 • Metode eficiente de rezolvare a atacurilor energetice
 • Metode începătoare pentru iluminarea și obținerea sănătății la un nivel avansat
 • Soluții concrete și eficiente pentru sănătate și obținerea stării de bine

De ce ai nevoie pentru a incepe?

Ai nevoie de o conexiune buna la internet si acces la Whatsupp sau Zoom, asta in cazul cursurilor online.

Curajul de a comunica cu Maestrul pentru a-ti explica si mai mult decat ceea ce este scris aici pentru a fi ghidat spre cursurile si terapiile ce iti vor rezolva provocarile

Puterea si determinarea de a trece peste obstacole si a ajunge la sala de curs sau la cursul online.

Despre Maestrul Bogdan Prosperio

Maestrul tău, Bogdan Prosperio, te va iniția în arta de vindecare prin transferarea Energiei Universale prin mâinile tale.

Este sigur, natural și te simți minunat!

Cine este Bogdan Prosperio Toma?

Pentru că îi pasă cu adevărat de viața celorlalți, pentru că iși dorește ca oamenii să fie cât mai sănătoși și fericiți, Bogdan Prosperio are confirmări de calitate de la foarte mulți cursanți. Cu o experiență de peste 28 de ani îți poate dărui multe din adevăratele metode de ascensiune și progres spiritual, pentru a obține o sănătate foarte bună, optimism și prosperitate. Bogdan Prosperio a fost inițiat pe linia de inițiere a celebrului Maestru William Lee Rand din Statele Unite ale Americii – cel care a înființat International Center for Reiki Training – (Diplomă recunoscută internațional).
Iata cateva din emisiunile TV la care Bogdan Prosperio a participat:

Ce spun cursantii?

D. Andreescu
D. Andreescu
Read More
Ma numesc D. Andreescu și am participat cu mare interes la cursurile Maestrului Bogdan Prosperio. Aceste cursuri și tehnicile învățate mi-au SALVAT EFECTIV VIAȚA. Am lucrat ca inginer o perioadă lunga într-un mediu toxic împreuna cu alți 4 colegi. Trei dintre ei au plecat din aceasta lume, al patrulea supraviețuiește cu greu. Eu sunt singurul care am o viață excelentă, mă bucur de sănătate și prosperitate. Mulțumesc încă o data și vă recomand tuturor aceste cursuri spirituale, cât și cele de prosperitate cu Dl Maestru Bogdan Prosperio.
D. Andreescu
D. Andreescu
Read More
Se știe că orice performanță, orice rezultat spectaculos, indiferent de domeniu, au la baza în primul rând credința în îndrumător, în forțele proprii și în Dumnezeu, urmată de un program adecvat de muncă, instruire, alimentație și odihnă. Mulțumesc și sunt recunoscătoare îndrumătorului meu, Maestrului Bogdan Prosperio Toma, pentru cursurile de Reiki Usui Tibetan și Reiki Prosperio, care au produs efecte remarcabile, atât în plan fizic, cât și spiritual, beneficii reale, atât pentru mine, cât și pentru familia mea și cei apropiați mie, și chiar mai mult. Reiki Usui Tibetan și Reiki Prosperio, îți dau un mod plăcut de a obține ceea ce poți fi tu însuți mai bun în raport cu tine și ceilalți, în final de a obține cu siguranță ceea ce îți dorești pentru tine, familia ta și cei apropiați ție. Cu stima, Elena Boangiu.
Elena Gabriela Preda
Elena Gabriela Preda
Read More
La inițierea cu Maestrul Bogdan Prosperio, am văzut ca un voal de Energie luminoasă, plăcută, care mă înconjura și era ca o atingere mângâietoare de la Divinitate. Au apărut în jurul meu obiecte aurii luminoase, iar la deschiderea palmelor am simțit cum se cerne Lumina Aurie în palme și am perceput o prezență de un alb luminos în stânga mea și totul era superb. Vă mulțumesc pentru inițiere și pentru cursul în care am primit multe tehnici cu Lumină Divină, precum și informații folositoare. Recomand tuturor inițierile și cursurile Maestrului Bogdan Prosperio.
Previous
Next

Vei primi in 3-4 ore de curs ceea ce se poate invata in 2 zile dar informatia va fi concentrata si benefica. 

Primesti Suport inainte si dupa curs 

Garantie

In cazul in care nu esti multumit repetam intierierea pentru a obtine un rezultat garantat (Se intampla foarte rar, deoarece Maestrul Bogdan Prosperio ofera intieri foarte bune si curate) 

BONUS – Curs Tehnici cu Lumină Divină Metode unice descoperite de Bogdan Prosperio Toma pentru conectare cu prosperitatea și obținerea sănătății excelente.

Înscrie-te acum la Cursul de Reiki Usui Tibetan :
Poți suna la telefon: 0744991848
sau completând formularul de Inregistrare