Curs Celtic Reiki

Celtic Reiki folosește energii și vibrații ale planetei Pământ și energii și vibrații ale arborilor și arbuștilor astfel încât să creeze un mediu propice manifestării procesului de vindecare.

Energia Reiki intră în rezonanță cu frecvența variatelor specii de arbori și plante pentru a lucra în concordanță cu înțelepciunea Druizilor Celți.

Reiki în general reprezintă un proces natural prin care se repară aspectele spirituale, mentale, și psihice deopotrivă. Reiki oferă Energia de vibrație înaltă care aduce un tratament complet binefăcător, vindecător. Reiki aduce optimism și armonie interioară.

Reiki tratează întregul, aduce armonie pe cele trei corpuri ale noastre: spiritual, energetic și fizic. Reiki aduce vindecare și senzații plăcute de relaxare, pace, liniște și o stare de bine însoțită de optimism.

Celtic Reiki combină energia vindecătoare a sistemului Reiki Usui Tibetan cu energia vindecătoare a arborilor. La fel ca și Reiki Usui Tibetan, Celtic Reiki presupune studiul minuțios pe baza suportului de curs, precum și acordaje și inițiere. Toate acestea vor fi explicate și benefic realizate de către Maestrul Bogdan Prosperio.

Cursul de Celtic Reiki conține nivelul 1, nivelul 2, și nivelul de Maestru / Profesor.

Celtic Reiki este alegerea perfectă pentru un Maestru Reiki Usui Tibetan pentru a-și crește nu doar Energia, ci și rezonanța și compasiunea față de lumea specială vindecătoare a arborilor, arbuștilor si a întregului regn vegetal. Pe lângă toate acestea, se adaugă cunoștințele fine legate de Energiile Pământului și arborilor ce vor fi prezentate în cadrul cursului.

În curs, fiecare arbore este însoțit și reprezentat de un simbol luminos vindecător.

Celtic Reiki ajută și echilibrează foarte bine toate chakrele. Deoarece în Reiki Usui Tibetan, echilibrăm foarte bine chakrele superioare pornind de la chakra coroană, în Celtic Reiki echilibram foarte bine și chakrele inferioare, care sunt alimentate de Energia Mamei Pământ.

Ogham este un alfabet Druid ce are valențe sacre, el a fost creat și dezvoltat de înțelepții celți din vechime. Alfabetul era considerat o metodă de creștere spirituală și reprezenta o cale de comunicare secretă pentru a menține tainele vindecătoare ale arborilor dar și ale regnului vegetal în ansamblu. Ogham a fost creat de liderii spirituali celți si utilizat ca o metodă de comunicare secretă, dar era și un mijloc de a rememora bogăția cunoașterii lor despre arbori și metodele de vindecare.

Denumit după zeitatea Irlandezo-Celtică Ogma ce reprezenta zeul elocvenței și cunoașterii, acest alfabet era considerat sacru tocmai pentru că era dedicat lui Ogma.

Caracterele Ogham au fost înscrise în pietre și pe suport de lemn. Alfabetul Druid era și este puternic. Toate simbolurile ce vor fi prezentate în cursul Celtic Reiki au rădăcini adânci în acest alfabet Ogham.

Celtic Reiki aduce și înțelepciune și un plus de vitalitate și te va face să înțelegi mai bine complexitatea creației Tatălui cel Ceresc.

Alegeți acest curs și veți experimenta Energiile vindecătoare, cunoașterea Divină, precum și inițierile de înalt nivel ce sunt realizate de Maestrul Bogdan Prosperio.

Înscrie-te acum la Cursul de Celtic Reiki și vei câștiga sănătate, prosperitate și înțelepciune. Este un curs ce te ajută în creșterea ta spirituala. Maestrul Bogdan Prosperio este aici și te ajută.

Cursul de Celtic Reiki ,

Înscrie-te acum la acest curs !

Contact