– Sistemul de vindecare multidimensională  și de accelerare a dezvoltării spirituale

Reiki este povestea pierduta a umanității, iar Shamballa este tărâmul fantastic, unde se spune că această străveche tehnică își are sorgintea. Shamballa este oricum un tărâm secret. Nimeni nu poate spune unde se află acest centru spiritual. Există o întreagă literatură despre Shamballa, iar misterul care înconjoară acest subiect i-a făcut pe mulți căutători spirituali să întreprindă călătorii de-o viață pentru identificarea fizică a acestui ținut.

Curs Shamballa Reiki

Când eram copii, credeam în poveștile despre ținuturi din alte lumi, în care eroii aveau puteri extraordinare, și doream sa fim ca acei eroi supranaturali, fiind convinși că totul este posibil. Această convingere nu este altceva decât credința adevărată, spiritualitate autentică, pe care adulții o pierd de cele mai multe ori, prinși în avalanșa vieții materiale. Oamenii mari au fost și ei cândva copii și pot redobândi această forță inocentă de a crea miracole din nimic. Această credință că putem orice este cea care generează progresul umanității. Scepticismul, negativismul, îndoiala – specifice minții adulte, dăunează progresului spiritual atunci când se manifestă în doze prea mari. Shamballa este un tărâm de poveste, cu ”tehnologii” uimitoare pentru progresul umanității, care pot fi aduse în realitatea noastră prin mijloacele de care omul dispune, dar de care nu este conștient. Unul dintre aceste mijloace este gândul omului – cel mai puternic instrument de vindecare, care face concurență celor mai avansate tehnologii medicale.

Spre deosebire de cei care au pornit în expediții istovitoare pentru a găsi regatul Shamballei, practicanții sistemului Shamballa Reiki nu mai trebuie să caute acest regat al spiritualității autentice, de unde provin și tehnicile de vindecare. Prin inițierea în acest sistem de vindecare multidimensională, suntem conectați la energia și cheile de vindecare Shamballa, având la dispoziție mai multe metode de a restabili armonia ființei. Știm că Reiki nu vindecă boli, ci restabilește echilibrul energetic care poate conduce la vindecare. Prin terapia Reiki, pacientului îi este transmisă energia necesară refacerii fizice, mentale și emoționale. Reiki creează spațiul sacru, propice vindecării, care există atât timp cât există credința. Shamballa Reiki oferă instrumente mai diversificate de abordare a procesului de vindecare, necesare de exemplu atunci când afecțiunile își au originea în alte vieți, având deci o vechime mai mare, cu cauze mai greu de determinat.

Curs Shamballa Reiki

De aici și denumirea de vindecare multidimensională – cu sensul de acces la mai multe dimensiuni simultan – temporale și spațiale, conștiente și subconștiente sau supraconștiente, reale și imaginare…

Unele dintre instrumentele sistemului Shamballa Reiki sunt simbolurile. Iată câteva definiții ale simbolurilor, din manualul de curs al sistemului de vindecare multidimensională Shamballa Reiki:

-reprezentări vizuale ale anumitor energii de natură vindecătoare

-chei energetice multidimensionale

-Instrumente de lucru cu energia Reiki

-exprimarea grafică, condensată, a unor legi universale

 Curs Shamballa Reiki

În toate timpurile, limbajul simbolic a fost o modalitate de a înțelege și explica viața. Simbolurile Shamballa Reiki descriu și ele aspecte ale vieții, având funcția de a reface conexiuni pierdute cu sursa supremă a vieții, cu esența noastră divină. Simbolurile Shamballa Reiki sunt ca niște oglinzi, care ne ajută să ne recunoaștem esența divină și să recuperăm părțile pierdute ale ființei noastre. De ce pierdute? Pentru că am experimentat frici și dizarmonii în urma unor evenimente din viață, adică stări negative care au creat blocaje energetice și ne-au diminuat vitalitatea.

Curs Shamballa Reiki

Terapia Shamballa Reiki are eficacitate mare în cazurile unor astfel de ”pierderi” interioare, suplimentând cu succes terapia clasică. Este vorba de o stare de durată caracterizată de disconfort ființial, pe care persoana afectată o definește cam așa: ”Parcă nu mai sunt același om de când mi s-a întâmplat …” sau ”Parcă am pierdut o parte din mine când mi s-a întâmplat …” O astfel de stare este vecină cu depresia și, dacă persistă, conduce la o serie de blocaje care transformă viața într-o povară.

Iată o listă sumară a acestor blocaje, asupra cărora terapia Shamballa Reiki are eficiență:
 • absența bucuriei de a trăi, a inițiativei și entuziasmului de a acționa
 • imposibilitatea de a lua decizii și de a progresa
 • incapacitatea de a rememora fragmente din viață, foarte probabil din dorința de a uita partea neplăcută a lucrurilor
 • lipsa prezenței cu toată ființa în momentul actual
 • imposibilitatea de a simți și de a primi iubire de la altă persoană
 • lipsa empatiei față de trăirile celorlalți
 • apatia, indiferența față de ceea ce se petrece în jur, deficitul de atenție
 • stare de melancolie sau de disperare
 • negativism total
 • pierderea facultății de a aprecia lucrurile la adevărata lor valoare
 • dependența față de substanțe, abuzurile alimentare, etc.

Prin terapia Shamballa Reiki, gândurile și sentimentele unei persoane afectate de dizarmonii pot fi recalibrate la frecvența vieții așa cum a fost dăruită de divinitate. Pentru că, dacă vrem să ne vindecăm și să trăim o viață deplină, trebuie mai întâi să ne corectăm gândurile și emoțiile. Gândurile și emoțiile noastre sunt decisive pentru starea de sănătate și de multe ori sunt foarte greu de controlat. Sistemul de vindecare Shamballa Reiki poate corecta felul negativ în care o persoană este obișnuită să gândească viața, pentru a o ajuta să atragă situații pozitive și pentru a i se reda încrederea în viață. Sistemul de vindecare Shamballa Reiki poate corecta legăturile invizibile din Univers, deranjate de gândurile și emoțiile negative transmise de oameni. Este timpul ca toți oamenii să înțeleagă că Universul înregistrează ca un calculator fiecare gând, vorbă sau faptă, care constituie adevărate programe ce ne determină viața.

Curs Shamballa Reiki

Cu ajutorul sistemului Shamballa Reiki, oricine poate atrage energia vindecării în palme. Și Iubirea necondiționată în inimă. Tiparul creației este unitatea: Universul este unitar, în sensul că ”nu putem culege o floare fără a deranja o stea”. De aceea, trebuie să fim responsabili față de toate acțiunile noastre. Prin sistemul de vindecare multidimensională Shamballa Reiki, vom învăța să manifestăm permanent iubirea necondiționată pentru a păstra unitatea creației. Practicantul Shamballa Reiki obține astfel eliberarea tuturor tensiunilor fizice, mentale și emoționale, precum și reîntinerirea naturală la nivel celular.

Maestrul Bogdan Prosperio vă așteaptă să vă înscrieți la cursurile Reiki până la nivelul Shamballa Reiki și mai departe, pentru a contribui la ridicarea nivelului de conștiință pe Planeta Pământ, pentru a răspândi Iubire și Lumină și a vindeca toate aspectele vieții noastre și ale celor din jur.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați formularul de pe website, sectiunea Contact sau să apelați numarul de

telefon: 0744991848

Vă dorim Pace, Armonie și să rămâneți în permanență conectați la sursa Binelui Suprem !

Simbol Abundenta
Simbol-Abundenta

Notă importantă:

1)Terapia Reiki este recunoscută în România ca practică de medicină complementară prin Legea nr. 118/2007. Reiki lucrează complementar cu alte forme de tratament medical sau psihologic.

2)În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptată de un număr tot mai mare de instituții de îngrijire medicală. Centrul de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals) organizează studii științifice cu privire la eficiența terapiei Reiki pentru diverse afecțiuni, cu rezultate pozitive dovedite.

3)Reiki nu înlocuiește consultul medical de specialitate și tratamentul medical alopat.