Anxietate Simptome

Ne intrebam ce reprezinta Anxietate Simptome ? Tot mai multă lume caută soluții pentru a elimina stresul și anxietatea. Fie că e vorba de un diagnostic medical, fie că este o simplă stare pasageră, starea de neliniște apare pe fondul stresului modern sau al unor evenimente neplăcute. Stresul, anxietatea și frica nu trebuie lăsate să ia amploare, deoarece pot perturba respirația normală, ritmul cardiac sau funcționarea oricărui organ al corpului. Pentru ca funcțiile organismului să revină la normal, vom cultiva gânduri de pace, sănătate și armonie.

Anxietate Simptome

Omul modern are o viață agitată în care nu consacră timp suficient rugăciunii, adică legăturii zilnice absolut necesare cu Împărăția de Lumină a Tatălui Ceresc. Prin urmare sufletul nu primește hrana adecvată și omul pierde din protecția spirituală în fața afecțiunilor. Anxietatea este și ea o urmare a lipsei de protecție spirituală. Pe fondul anxietății, nici somnul nu mai are o calitate suficientă. Dacă somnul este neodihnitor, atunci înseamnă că de fapt sufletul este cel obosit.

Anxietate Simptome

Prima soluție în asemenea situații este restabilirea unui program adecvat de rugăciune. Rugaciunea ”Tatal nostru” spusă de mai multe ori este cel mai la îndemână medicament atunci când ne confruntăm cu stări de stres, neliniște, depresie, anxietate sau orice stare sufletească neconformă cu făptura spirituală pe care a creat-o Tatăl Ceresc. Persoanele avansate în trăirea rugăciunilor simt o schimbare imediată de stare interioară atunci când rostesc tare sau în gând ”Tatăl nostru” sau Rugaciunea inimii sau ”Împărate Ceresc…”

Anxietate Simptome

Cei care nu au dobândit încă apropierea prin rugăciune de Duhul Sfânt au nevoie de voință și exercițiu.

Anxietate Simptome

Pentru cei care întâmpină obstacole interioare atunci când încep să rostească rugăciuni, le propunem un program de terapie pentru înlăturarea blocajelor. Căci este vorba despre niște blocaje la nivel mental și emoțional, generate de stări prelungite de stres, nevroză, anxietate sau depresie. În asemenea situații trebuie reconsiderată total atitudinea față de viață.

Terapia Reiki și cursurile Reiki pentru eliminarea anxietății

Terapia Reiki este o terapie din categoria medicinei energetice care poate vindeca ființa la nivel holistic: fizic, mental, emoțional și spiritual. Terapia Reiki ajută în eliminarea blocajelor și restabilirea fluxului armonios de energie în întreg organismul. Terapia Reiki este de asemenea utilă în eliminarea tiparelor mentale negative care au condus la situația de stres și anxietate.

Puteți alege să primiți terapie Reiki sau să învățați cum să vă acordați singuri terapia necesară: Cursurile Reiki și tehnicile de lumină ale Maestrului Bogdan Prosperio vă ajută să învingeți stările de stres și neliniște, să puteți privi viața prin alți ochi – ai omului spiritual care poate face față provocărilor vieții moderne.

Cursurile de Reiki Usui Tibetan si Karuna Reiki

1)    Cursurile de Reiki Usui Tibetan oferă tehnici de relaxare și învățarea unei noi conduite de viață, lipsite de îngrijorare și teamă. Trecutul și viitorul sunt iluzii, pe care nu trebuie să le transformăm în adevărate provocări personale cu dimensiuni colosale. Cursurile Reiki Usui Tibetan vă vor schimba viața în bine, oferind mijloacele de ameliorare și eliminare a stresului și anxietății și de reproiectare a vieții după criterii pozitive.

2)    În cadrul cursului Karuna Reiki, învățați să identificați singuri cauzele profunde care conduc la apariția stărilor de teamă, anxietate sau supărare și să le înlăturați, vindecând părțile afectate ale ființei. De asemenea, sistemul Karuna Reiki oferă instrumente de vindecare a trecutului – care generează pentru unele persoane îngrijorare și o viziune plină de pesimism și anxietate față de viitor.

3)    În cadrul cursului Shamballa Reiki, practicantul primește chei multidimensionale ale vindecării mentale și emoționale, care permit accesarea subconștientului, scoaterea la suprafață a problemelor ascunse, calmarea intelectului, protecția psihică. Enumerăm în continuare câteva aplicații ale instrumentelor sistemului de vindecare multidimensională Shamballa Reiki, din manualul de curs:

  •  autoarmonizare sau armonizare cu cei din jur, în cazuri de depresie, tristeţe, supărare, îngrijorare, anxietate, frică, furie, divorţ, moarte, singurătate, fobii, frustrare, gelozie.

Atitudinea față de lume și viață este cea care definește starea de sănătate a unui om. Suspiciunea și neîncrederea, pesimismul, lipsa de răbdare și anxietatea reprezintă obstacole în calea vindecării, lucru valabil pentru orice formă de medicină. Terapia Reiki și implicit cursurile de Reiki sunt menite să corecteze tocmai această atitudine contrară vieții, pentru a aduce vindecarea și a da forță oricăror alte terapii.

Terapia Reiki este foarte cunoscută tocmai pentru eficiența ei în combaterea stresului specific lumii moderne. Reiki ne învață cum să facem să nu ne mai luptăm cu timpul, căci perioadele de stres prelungit pot duce la apariția anxietății. La fel ca și durerea, anxietatea poate fi un semn pentru persoana anxioasă că organismul său este deja suprasolicitat. Reiki ne învață să nu ajungem în asemenea stări de suprasolicitare, care pot duce la epuizare psihică.

Studiile efectuate în mai multe centre de sănătate din Statele Unite ale Americii arată că terapia Reiki are un rol important în ameliorarea anxietății și durerii, în inducerea stării de relaxare necesară vindecării. Cu alte cuvinte, există studii care demonstrează că terapia Reiki are un rol important în creșterea calității vieții, în multe condiții medicale.

Anxietate Simtome si Tulburari

Pentru e identifica tulburările de anxietate, prezentăm în continuare tabloul simptomelor acestei afecțiuni, care nu trebuie lăsate la voia întâmplării:

1.tulburări de anxietate asociate stresului post-traumatic:

  • iritabilitate, coșmaruri, stupoare mintală

2.tulburări obsesiv-compulsive:

  • halucinații, teama de a utiliza toalete publice, diverse obsesii legate de sex sau de moarte

3.fobii obișnuite:

  • teama de a merge cu liftul, teama de a călători cu avionul, frica de sânge, frica de șerpi

4.fobii sociale:

  • teama de a vorbi în public, teama de a nu fi extrem de umilit

5.crize de panică:

  • teama de moarte, atac de panică, teama de a se deplasa, durere în piept, insuficiență respiratorie

6.tulburări combinate de anxietate și depresie:

  • neliniște fără motiv, tensiune interioară, tristețe amestecată cu neliniște, stare de descurajare și deprimare, agresivitate crecută

Nu neglijați tulburarile de anxietate ! Există soluții simple la îndemână pentru a face față acestei condiții des întâlnite în viața contemporană: stresul și anxietatea trebuie controlate, iar terapia Reiki este o soluție viabilă.

Maestrul Bogdan Prosperio vă așteaptă să vă înscrieți la cursurile Reiki. Participând la cursurile Reiki cu Bogdan Prosperio, beneficiați de inițieri unice și de tehnici de lumină deosebite care vă vor schimba în bine viața. Reiki este energia iertării și a compasiunii, care ne dă un sentiment de siguranță și forța de a ne vindeca pe noi și pe cei din jur. Vindecarea noastră și a celorlalți este o responsabilitate față de Planeta Pământ care ne gazduiește.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați formularul de pe website, sau să apelați numarul de telefon 0744991848 afișat în secțiunea Contact.

Vă dorim Pace, Armonie, Liniște Sufletească și Desăvârșire Spirituală !

Notă importantă:

1)Terapia Reiki este recunoscută în România ca practică de medicină complementară prin Legea nr. 118/2007. Reiki lucrează complementar cu alte forme de tratament medical sau psihologic.

2)În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptată de un număr tot mai mare de instituții de îngrijire medicală. Centrul de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals) organizează studii științifice cu privire la eficiența terapiei Reiki pentru diverse afecțiuni, cu rezultate pozitive dovedite.

3)Reiki nu înlocuiește consultul medical de specialitate și tratamentul medical alopat.

Bogdan Prosperio