Info Reiki

Info Reiki este un sistem terapeutic, la fel ca și Reiki, și se bazează pe faptul că totul este energie și informație. Sistemul InfoReiki prezintă două avantaje: posibilitatea de a evalua starea de sănătate a unei persoane prin măsurători radiestezice și posibilitatea de a implementa informații benefice unei transmisii energetice, în scopuri terapeutice.

Cursurile Info Reiki cu Maestrul Bogdan Prosperio oferă posibilitatea de a învăța o metodă de măsurare superioară radiesteziei, mult mai accesibilă, care nu necesită parcurgerea unor etape îndelungate și obositoare.

Info Reiki

In cadrul terapiei Reiki, putem detecta zonele dezechilibrate ale organismului prin scanare cu ajutorul palmelor, decodificând senzațiile resimțite în palme. Cu măsurătorile InfoReiki, putem să facem evaluări mai complicate, luând în calcul o serie de parametri care arată starea de sănătate și de fapt nivelul de evoluție spirituală al unei persoane. Dintre acești parametri, menționăm: curățenia energetică – a chakrelor, a meridianelor energetice, a organelor ș.a.; starea de sănătate în ansamblu, energia benefică fundamentală, capacitatea de iertare, curățenia sufletului, îndeplinirea misiunii personale, reacția la stres, protecția divină etc. Vom observa că rezultatele măsurătorilor acestor parametri pentru o persoană au o directă legătură cu credința acelei persoane. De asemenea, vom observa cum se modifică valorile acestor parametri pe măsură ce se aplică o terapie și se schimbă atitudinea față de viață a unei persoane.

Dacă Reiki redă puterea naturală a omului, InfoReiki îl înzestrează cu instrumentele necesare pentru a pune această putere la lucru în mod sistematic și cu scopuri bine precizate, atât cât îngăduie Bunul Dumnezeu.

Instrumentele Info Reiki

  • Ansa și raportorul pentru realizarea măsurătorilor radiestezice
  • Simbolurile – utilizate în terapie, pentru protecție și pentru evoluție spirituală
  • Meditații – pentru intrare în stare alpha necesară măsurătorilor, pentru energizarea organelor interne, pentru refacerea câmpurilor energetice, pentru deblocarea meridianelor energetice etc.
  • Tehnici specifice de curățare a spațiilor, de deschidere a drumurilor, de energizare a organelor interne, de reglare a proceselor metabolice, de vindecare etc.

Simbolurile InfoReiki

Ca și simbolurile Reiki, simbolurile InfoReiki sunt chei către dimensiuni superioare, de unde putem primi puterea de a curăța, de a energiza, de a vindeca, pe scurt – de a rezolva cauzele care au condus la situații neplăcute pe care le resimțim în prezent, fie că este vorba de afecțiuni ale corpului fizic, provocări pe situația financiară, neplăceri de ordin emoțional etc.

Să nu uităm nici o clipă că totul este energie. Calitatea energiei are directă legătură cu vindecarea și starea noastră de bine. Gândurile pe care le emitem în Univers, cuvintele pe care le rostim și faptele noastre informează energia în mod pozitiv sau negativ. Trebuie să reținem că energia poate fi informată prin vizualizare; cu ajutorul afirmațiilor – prin puterea cuvintelor; sau cu ajutorul simbolurilor, in scopuri terapeutice și nu numai. Accesul la energiile de ordin superior prin inițiere face mai ușoară informarea acestora. Activarea și utilizarea simbolurilor vor crește vibrația practicantului InfoReiki, ceea ce permite curățarea și refacerea sufletului și, în ultimă instanță, creșterea eficienței terapeutice.

Măsurătorile radiestezice și starea alpha

Radiestezia este o tehnică străveche care utilizează capacitatea corpului uman de a percepe radiații electromagnetice, pentru a decodifica informațiile energetice din mediul înconjurător. Cu ajutorul radiesteziei, se pot găsi surse de apă subterană, zăcăminte de metale sau de petrol, sau pot fi detectate anomalii ale scoarței terestre. Dintre instrumentele utilizate în radiestezie, noi vom utiliza ansa și raportorul, care ne vor permite să efectuăm măsurători (infor)energetice – cantitative și calitative. Aceste măsurători ne sunt utile în evaluarea stării de sănătate și de progres spiritual al unei persoane.

Pentru a face măsurători de domeniul energetic, vom învăța cum să intrăm în stare alpha, specifică măsurătorilor, cum să menținem această stare, cum știm dacă am ieșit din starea alpha pentru a reveni la capacitatea de a măsura. Vom dobândi aceste abilități la cursurile InfoReiki cu Maestrul Bogdan Prosperio, care a  dezvoltat o tehnică proprie prin care accesul la măsurătorile energetice este mai facil și mai ușor de înțeles de către mai multe persoane.

Nu trebuie să ne sperie complexitatea conceptelor și nu trebuie să pornim de la premisa că radiestezia sau inforenergetica sunt destinate doar unor persoane cu abilități înnăscute. Dacă puterea de vindecare stă în fiecare din noi, așa cum învățăm la Reiki, atunci și capacitatea de a detecta semnale energetice și a le decripta este la fel de specifică fiecărui om. Trebuie doar redescoperită de fiecare în parte.

Norme de conduită

Practicantul InfoReiki respectă un cod al conduitei etice, ca orice practicant Reiki, acționând spre binele suprem al pacienților, atât cât îi permite Bunul Dumnezeu. Vindecarea noastră și a celorlalți este o responsabilitate față de Planeta Pământ care ne gazduiește.

Beneficiile InfoReiki

InfoReiki îi oferă practicantului o sumă de cunoştinţe sistematizate legate de modul în care funcţionează universul energetic, îi aduce elemente de programare a energiei şi nu în ultimul rând măsurătorile radiestezice sau inforenergetice utile în terapie. Practicantul InfoReiki are acces la şase simboluri noi, utile în practica de zi cu zi, şi are posibilitatea prin interrmediul acestui sistem să îşi dezvolte abilitatea de a decodifica informaţiile din câmpul energetic.

Spre deosebire de sistemul Reiki Usui, unde implicarea practicantului sau maestrului în

actul terapeutic rămâne numai la nivel de intenţie, el fiind doar un canal prin care Lumina se manifestă, în InfoReiki implicarea practicantului sau maestrului este mult mai activă. El intervine direct prin propria lui voinţă, motiv pentru care practica zilnică şi dezvoltarea personală sunt foarte importante, atât pentru creşterea puterii de terapie cât şi pentru protecţia personală. (Manual de InfoReiki) – Nota 1

Pentru înscriere, vă rugăm să completați formularul de pe website, sau să apelați numerele de telefon afișate în secțiunea Contacthttps://bogdanprosperio.ro/contact/

Vă dorim îndeplinirea tuturor dorințelor luminoase, într-un Univers al Echilibrului și Armoniei, spre Binele Suprem al tuturor celor din jur, cu voia Bunului Dumnezeu !

 Citeste si:  Reiki Romania  –  https://bogdanprosperio.ro/blog/reiki-romania/

Notă importantă:

1)Fondatorul sistemului InfoReiki este Maestrul Constantin Gheorghiță. InfoReiki este un sistem liber ce poate fi practicat de orice persoană care îşi doreşte aceasta, şi poate fi predat mai departe de toţi cei care au atins cel de-al treilea grad, aceştia fiind maeştri InfoReiki independenți. Nu există nici o contradicţie între InfoReiki şi alte sisteme Reiki.

2)Terapia Reiki este recunoscută în România ca practică de medicină complementară prin Legea nr. 118/2007. Reiki lucrează complementar cu alte forme de tratament medical sau psihologic.

3)În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptată de un număr tot mai mare de instituții de îngrijire medicală. Centrul de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals) organizează studii științifice cu privire la eficiența terapiei Reiki pentru diverse afecțiuni, cu rezultate pozitive dovedite.

4)Reiki nu înlocuiește consultul medical de specialitate și tratamentul medical alopat.

Write a comment