Curs Reiki Începători. Se spune că orice început este greu. La Reiki nici începutul nu este greu, nici practica în sine, a cărei simplitate este specifică acestei tehnici de relaxare și recuperare a forțelor fizice și psihice. Orice începător care primește prima inițiere Reiki trebuie doar să practice Reiki în fiecare zi pentru obținerea beneficiilor specifice acestei metode. Unii începători observă imediat diferența de stare fizică și psihică, in timp ce alții spun că au simțit schimbarea abia după două-trei săptămâni de practică. Chiar dacă persoana inițiată nu simte nimic la început, trebuie reținut faptul că tehnica Reiki funcționează chiar din prima clipă după ce s-a primit inițierea.

Curs Reiki începători – percepția practicanților asupra energiei

Fiecare practicant simte altfel energia, iar sensibilitatea palmelor se accentuează în timp, pe măsură ce se consolidează devotamentul față de această tehnică spirituală. Percepția practicantului este cea care trebuie să se schimbe cu trecerea timpului, sub efectele concrete ale aplicării acestei tehnici de accesare a energiei universale binefăcătoare. Sunt practicanți care declară că mai ales la început nu au simțit deloc energia în timpul practicii, dar că au observat o îmbunătățire în starea de sănătate și o ameliorare a afecțiunilor, în urma practicii constante pe o perioadă lungă de timp. Pentru a obține rezultate de durată, începătorii trebuie să lucreze cu răbdare și perseverență. Cu timpul, fluxul de energie Reiki va fi simțit cu mare ușurință, pentru că și capacitatea de relaxare va fi mai mare. Semnele energiei Reiki vor fi cu atât mai intense cu cât vor fi mai apreciate de practicanți, cu cât dedicația de a respecta principiile Reiki va fi mai mare, cu cât regimul de viață al practicantului va fi mai echilibrat.

Curs Reiki începători – energia nu este dirijată de conștiința practicantului

Energia Reiki are deosebita proprietate de a se ghida singură acolo unde este nevoie mai multă de ea. Practicantul trebuie doar să declanșeze fluxul energetic prin simpla intenție de a aplica Reiki. Acest lucru este valabil atât în cazul autotratamentului cât și în cazul tratamentului oferit altor persoane. Terapeutul Reiki nu va stabili o anumită cantitate de energie Reiki și nici scopul pentru care face terapia, ci doar va permite acestei miraculoase energii să curgă prin corpul pacientului, aplicând palmele în anumite poziții, corespunzătoare glandelor endocrine, centrilor energetici, organelor etc. și insistând în final pe locurile cu afecțiuni. Energia Reiki este pur și simplu atrasă de organism și absorbită de acesta într-o proporție ideală.

Curs Reiki începători – condițiile inițierii Reiki

Capacitatea de a practica Reiki este dobândită numai în urma unei inițieri făcute de un maestru Reiki care a primit la rândul său împuternicirea de a iniția de la un maestru de pe o linie de inițiere ce duce înapoi în timp la Mikao Usui, fondatorul tehnicii Reiki.

În urma inițierii, practicantul primește pentru toată viața conexiunea cu sursa de energie Reiki. Care sunt principalele condiții în care se primește inițierea Reiki:

 • Persoana care dorește inițierea trebuie să solicite acest lucru în mod expres și fără echivoc.
 • Persoana inițiată nu trebuie să facă nici un efort în timpul inițierii, ci doar să accepte acest dar minunat.
 • Dacă persoana care primește inițierea a petrecut înainte o perioadă de timp dedicată rugăciunii, vieții spirituale, contemplării creației divine, efectul inițierii va fi resimțit mai profund, iar tehnica Reiki va fi mai repede însușită.

Curs Reiki începători – propria cale de dezvoltare personală

Tehnica Reiki îi ajută pe practicanți să găsească singuri propria cale de autorealizare, să-și redobândească potențialul fizic, mental și spiritual sau, mai pe scurt, să declanșeze procesul de autovindecare. Creșterea fluxului de energie care se produce în urma inițierii și aplicării autotratamentului determină eliminarea blocajelor energetice dobândite pe fondul stresului cotidian. Prin inițierea Reiki, începătorii îşi reactivează capacitatea naturală de autovindecare.

Practicarea Reiki nu exclude alte practici spirituale. Practica Reiki nu se substituie administrării medicamentelor, cărora le potențează efectele benefice și le diminuează efectele secundare. Terapia Reiki nu poate înlocui consultul medical și nu este un mijloc de diagnosticare a bolilor, chiar dacă dezechilibrele energetice se simt în palmele practicantului aplicate pe locurile afectate. Capacitatea de a decodifica senzațiile din palme se dobândește și ea în timp, pe măsura dezvoltării practicii Reiki.

Curs Reiki începători – cum circulă energia Reiki

Odată conectați la sursa energiei universale Reiki, ea va curge într-un singur sens: prin chakra coroanei, prin inimă spre palme; pentru cel care aplică tratamentul altei persoane, energia Reiki curge dinspre practicant spre pacient, fără să se întoarcă spre practicant. Practicantul / terapeutul nu dă niciodată pacientului din energia sa, ci se energizează odată cu pacientul, de la sursa Reiki. Reiki are un sens unic, astfel încât nu există posibilitatea ca practicantul / terapeutul să preia afecțiunile pacientului.

Când facem terapie altor persoane, nu trebuie să stabilim scopul de a vindeca pacientul. Scopul terapiei este să ne conectăm la sursa energiei universale Reiki, să ne bucurăm de acest dar minunat și să îi permitem să acționeze potrivit planului divin.

Începând de astăzi, fiți recunoscători pentru tot ceea ce primiți, pentru tot ceea ce vă oferă viața în fiecare moment ! Binecuvântați fiecare clipă a vieții voastre !

Cheia vieții și a întregii cunoașteri este Adevarul, Pacea, Lumina si Iubirea, precum și si Cunoasterea Divina.
Pentru înscriere la cursuri, vă rugăm să completați formularul de pe website, sau să apelați numerele de telefon afișate în secțiunea Contacthttps://bogdanprosperio.ro/contact/

Din izvorul vieții și al abundenței, divinitatea ne trimite în fiecare zi succes și prosperitate.

Vă dorim o viață liniștită, armonioasă și echilibrată, în care Lumina să vă fie călăuză !

Notă importantă:

1)Terapia Reiki este recunoscută în România ca practică de medicină complementară prin Legea nr. 118/2007. Reiki lucrează complementar cu alte forme de tratament medical sau psihologic.

2)În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptată de un număr tot mai mare de instituții de îngrijire medicală. Centrul de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals) organizează studii științifice cu privire la eficiența terapiei Reiki pentru diverse afecțiuni, cu rezultate pozitive dovedite.

3)Reiki nu înlocuiește consultul medical de specialitate și tratamentul medical alopat.

3 Comments
 • BnhfuirJew

  April 19, 2023 at 5:20 am

  оригиналы документов Главное управление по вопросам миграции МВД России Омск Махачкала Тула Курск Стерлитамак Люберцы Южно-Сахалинск Керчь Кисловодск Майкоп Орехово-Зуево прописка по месту жительства для детского сада

 • Leora

  September 25, 2023 at 9:51 am

  Wonderfful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and yyou are
  just extremely wonderful. I actually like what you’ve acquired here, certainly like what you’re saying aand the way in which you say it.
  You make it entertaining and you still care for to keep
  it smart. I caqnt wait to read much more from you.

  This is really a terrific website.

  my blog post; Leora

 • Mozelle

  September 28, 2023 at 3:45 am

  I do not even understand how I finished up here, however
  I believed this putt up was once great. I don’t realize
  who you might be but defjnitely you are gokng to a famous blogger
  should yoou aren’t already. Cheers!

  Also visxit my web blog … Mozelle

Write a comment